Lunch!

2011-10-11_12_24 (MMS)

Lunch!


Sen kväll - Kall morgon!

GodMorgon! Blev inte så mycke bloggande igår kväll p.g.a hade lite annat för mig.
Men iallafall... Vårdcentralen gick toppen bra, hon hade inte halsfluss så de va ju skönt! Efter vi hade varit där gick vi och köpte en varsin latte på Queens cafe i centrum och så träffade vi på lite kompisar som vi satt och pratade med i över en timme, och väldigt mycke skratt blev de!
Just som vi skulle börja dra oss hemåt vid 9 tiden så ringde Niklas och sa att han och alex var påväg till oss. Så vi hängde med dom resten av kvällen, åkte bara runt med bilen och tog de lugnt! Så de blev en hyffsat trevlig dag än var de var väntat faktiskt! :)

Började dagen med en kopp te och lite tv-tittande. Ska snart ta en dusch också. Känns verkligen som att vintern närmar sig med stora steg nu! Termometern stod på 4 grader för nån timme sen! Svinkallt ju!
Idag tänkte jag och Agnes gå och hälsa på Ekebyhovskolan och käka lunch där! Åhh jag saknar verkligen grundskolan! Så de ska bli kul att komma upp dit och hälsa på igen! :D


trött tjej på morgonkvisten!

Vårdcentralen med A!

HejHej!
Har lite bråttom nu! ska möta agnes om 3 min, hon har tid hos vårdcentralen så hon ska kolla sin hals. Och hon kände inte riktigt för att gå ensam så jag följer med henne. Efter de möter vi nog upp Niklas och hämtar Agnes pengar.
Men nu måste jag sticka iväg!
puss!

När jag går ner, ber du om mer!

Började dagen med ett långt bad! Underbart var det! Kändes behövligt faktiskt! Dock inte för att det har varit en speciellt hård helg så att säga, utan snarare för lugn då jag inte fixat till mig speciellt mycket. Och sitter man bara inne så gör man ju sig inte snygg för de! Så behövligt va de! Nu ska jag stoppa i mig en macka och dricka lite kaffe så jag piggnar till lite.
Sen ska jag antagligen fortsätta dagen med att kolla efter jobb. Det går inte så bra på den fronten just nu så jag börjar känna mig lite stressad över de hela!
Jaja! som sagt nu blir de frukost och sedan jobb-sökande!
Puss!

Hiss/Diss

Usch! De är verkligen svinkallt ute för att vara oktober! Men hösten har ju sina fördelar och nackdelar. Så tänkte göra en liten Hiss/Diss lista när de gäller hösten.


 Stora mysiga halsdukar måste va ett av dom stora plusen på hösten! Både snyggt och varmt! Och de passar till de mesta! Skinnjacka, Kappa, Dunjacka! Så de är ett stort plus!

Alla mysiga innekvällar! De är ju supermysigt att sitta inne med vännerna och kolla på film! Eller varför inte gå på bio? Det är sånt man gör när det är kallt och mörkt ute! ;)




 De kalla och blöta vädret! Jag tycker det är alldeles för kallt ute för att bara vara oktober! Jag brukar älska hösten när det är lite småkallt ute men nu är de nästan dags att dra på sig vinterjackan.. och de är för tidigt för de. Och ibland hinner man ju knappt sätta foten utanför dörren innan man är genomblöt! Så de hamnar på min dissar-lista.

Jag skrattar åt dig när du gråter!

Sitter hemma med Agnes nu. Haha vi sitter med varsin dator och spelar alfapet mot varandra! Stämningen e på topp känner jag då Agnes precis börjat söka på massa roliga klipp på youtube och siter och skrattar så tårarna sprutar! Så ja kan ju inget annat än att skratta ÅT henne!
Nu tänkte vi ta en promenix upp till statoil då vi knappt har rört på oss på hela dan känns de som.

Puss!

haha tagen för några veckor sen hemma hos Agnes! Typisk våran humor!!


Sitter och dricker kaffe och snackar lite ...

2011-10-09_18_10 (MMS)

Sitter och dricker kaffe och snackar lite bästis. Niklas e på G hit också. Dock är Agnes sjuk så de blir nog ingång för hennes del snart. Pusss


Tack Julia!

Börjar med att tacka www.juliasssdesign.blogg.se för hjälpen med min design!
Ni måste ju hålla med om att man blir ju en aning mer taggad att blogga när man har en lite snyggare design iallafall!

Dagen har ju rullat förbi lite lätt sådär känner jag! Har ju bara legat hemma och tagit de lugnt! Finns dock inte så mycket man kan göra nu heller, de e svinkallt ute ju. Ska checka lite med min sjukling till kompis och höra om hon ska följa med och köpa en kaffe nu.

Puss





Frukost till DisneyDax!

Godmorgon!
Hoppade in i duschen för en stund sen för att piggna till lite! Nu sitter jag i sängen och äter frukost och kollar på DisneyDax som ja gör nästan varje söndag! Haha de får mig at längta tilllbaka när man va mindre då de gick på lördagskvällar kl 6.
Satt både igår kväll och lite nu på morgonen och leta jobb. Känns dock som att det är de ända jag gjort de senaste 2 veckorna...  Får skylla mig själv att jag tog ledigt 1 år från skolan! Men de kommer va så skönt att ha 1 års pause ändå och slippa alla skol arbeten och bara ta det lugnt och jobba lite. Lite omväxling liksom!
Jaja! Back to frullen!

Puss!

(bild tagen igår)

RSS 2.0